Wednesday, June 6, 2007

Sekiranya kamu dapati dirimu menyintai seseorang yang tidak membalas cintamu, janganlah merasa tersisih. Tiada salahnya menyintai seseorang kerana Cinta tidak memilih untuk singgah di hati seseorangSekiranya kita bercinta dengan seseorang yang begitu menyintai diri kita dan tiba tiba cinta memilih untuk pergi, tiada siapa yang harus dipersalahkan, relakanlah cinta itu pergi. Kerana setiap yang berlaku ada hikmahnya yang tersembunyi.. Dan kita akan menyedari apabila masa silih berganti.


2 comments:

Anonymous said...

kesedihan menyelubungi mu.....

Anonymous said...

hello joy,
cinta itu kekal kepada ALLAH YANG ESA. Yang tak kekal kepada manusia.mahupun kepada pasangan atau keluarga..oleh itu..cuba back to basic...1)think-->>where we come from..2)act-->>bnyk baca al-quran, mathurat..mcm kat buat masa kat SMKA dulu....then decide your pasangan hidup..jgn fikir benda lepas2.fikir apa akan joy jadi lagi 10 tahun akan datang ..skrg ni 26 kan..so nanti 36 tahun..masih mcm ni lagi ke??so untuk sampai 36 tahun tu..cuba effort bnyk perubahan yang baik2 akan berlaku...
jadi cuba fikir pasal pasangan hidup wanita yang diperlukan...dan nanti nak ada anak..jadi kepada anak dan isteri itulah kasih sayang akan dicurahkan..bawa anak2 dan isteri tadi sama2 mencintai ALLAH S.W.T.
Allah tidak akan mengubah seseorang itu sehingga dia dia sendiri cuba untuk mengubahnya..ok..semoga berjaya.